SATIŞA OLUMLU TEPKİ

Üretici kanadından olumlu, sanayiciden temkinli yorum

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) açıkladığı kabuklu fındık satış fiyatlarını olumlu bulduklarını söyledi. Karan, TMO’nun Giresun kalite fındık için belirlediği 12,50 liralık rakamın serbest piyasada fiyatın yükselmesini sağlayacağına inandıklarını belirtti. Ulusal Fındık Konseyi Başkanı Sebahattin Arslantürk, “Fiyat piyasa koşullarına göre değerlendirildiğinde uygundur. Bu fiyat önümüzdeki 2018 ürünündeki alımları içinde bir öngörüdür” dedi. Karadeniz Fındık ve Mamulleri Birliği Başkanı Edip Sevinç, TMO’nun açıkladığı fiyat için “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu ve değerlendirme yapmayarak, “Sonuçlarını uygulamada göreceğiz” dedi. Trabzon Ticaret Borsası Mehmet Cirav da, “Alırken bize sormadılar ki, satarken sorsunlar. Alana da satana da hayırlı olsun” şeklinde değerlendirme yaptı.

22 Şub 2018 - 14:38 - Gündem --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Giresun Öncü Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Giresun Öncü Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Giresun Öncü Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Giresun Öncü Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.