TRANSFER YAPMAK İÇİN TRANSFER YAPMAYACAĞIZ

Coach Ahmet Kandemir, kulübün menfaatlerini düşünerek transfer yapacaklarını ifade etti

Tahincioğlu Basketbol Süper Lig’de mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor’da Baş Antrenör Ahmet Kandemir, ilk devreyi değerlendirdi.

Kandemir, “TOFAŞ maçının ilk devresinde özellikle muazzam oynadık. İkinci devresi tam aksi oldu. Oyunu bıraktık. Takımın kırılganlığı var. Lige verilen arada bunu çözmeye çalışacağız. Ben göreve geldikten sonraki üç maçı değerlendirdiğimizde takımda ritim değişikliği oldu. Devreyi değerlendirdiğimiz de ise çok kötü bir durumda değiliz. Biz düşük bütçeli takımlardan bir tanesiyiz. Puan sıralamasının alt sıralarında kopma söz konusu değil. İkinci devrede yeni bir sayfa açıp çok sayıda galibiyet almayı hedefliyoruz.” Diye konuştu.

Transfer yaparken kulübün menfaatlerini de düşünmeleri gerektiğini belirten Kandemir, “Transfer yaparken kulübe külfetini düşünmemiz gerekiyor. Transfer yapmak çok kolay ama bunların belli bir yükü oluyor. Biz de buna göre hareket ediyoruz. Kulübün politikasına uygun transfer yapacağız. Öncelikle acil olarak oyun kurucu alacağız.” Şeklinde konuştu.

18 Oca 2018 - 09:48 - Spor --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Giresun Öncü Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Giresun Öncü Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Giresun Öncü Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Giresun Öncü Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.