TRABZON HAVAALANI TRAFİĞE KAPANDI.

Türk Hava Yolları (THY), Trabzon Havalimanı'nın 18-19 Ocak'ta uçuşlara kapatılması nedeniyle Atatürk, Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Ordu-Giresun Havalimanı'na ek seferler yapılacağını açıkladı.

THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada, Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin (DHMİ) aldığı karar gereğince Trabzon Havalimanı’nın 18 Ocak saat 04.00’ten 19 Ocak saat 04.00’e kadar tüm uçuşlara kapalı olacağı hatırlatıldı. Bu süre zarfında Trabzon Havalimanı varışlı ya da kalkışlı uçuşu bulunan tüm yolcuların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına “444 0 849/0850 333 0 849” numaralı çağrı merkezinden veya “www.turkishairlines.com” üzerinden seyahatlerinin son durumuyla ilgili bilgi temin etmelerinin önem arz ettiği aktarılan açıklamada, bu süreçte, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Atatürk Havalimanı’na 4, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 4, Ankara Esenboğa Havalimanı’na ise 2 tarifeli ek seferin yapılacağı kaydedildi.

18 Oca 2018 - 08:13 - Gündem --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Giresun Öncü Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Giresun Öncü Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Giresun Öncü Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Giresun Öncü Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.