YILMAZ’DAN STK’LARA ZİYARET

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, İnşaat Mühendisleri Odası Giresun İl Temsilciliği’ni ziyaret etti. Yılmaz, “Bundan sonra da Giresun'un sorunlarının çözümü noktasında bütün sivil toplum kuruluşlarımız ve meslek odalarımızla her...

İnşaat Mühendisi olan Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerine üyesi bulunduğu İnşaat Mühendisleri Odası Giresun İl Temsilciliği’ni ziyaret ederek başladı. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Başkan Yılmaz, İnşaat Mühendisleri Odası Giresun İl Temsilcisi Arzu Topuz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Merkez ilçe Başkanı Yılmaz, burada yaptığı konuşmasında;’’ Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerimiz kapsamında ilk olarak kendi meslek odamı ziyaret etmek istedim. Kendimi İnşaat Mühendisleri odası ziyaretinde değil, evimde, kendi ailemin yanında gibi hissediyorum. Bundan önce olduğu gibi siz meslektaşlarımın desteğini bugün de hissettim. Bugün burada İnşaat Mühendisleri Odası mensubu meslektaşlarımla bir araya gelerek sohbet ettik, çeşitli istişarelerde bulunduk. Bundan sonra da Giresun’un sorunlarının çözümü noktasında bütün sivil toplum kuruluşlarımız ve meslek odalarımızla her platformda bir araya gelerek, diyalog içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi. İnşaat Mühendisleri Odası Giresun İl Temsilcisi Arzu Topuz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ’’Mete Bahadır Yılmaz kardeşimiz, bir meslektaşımız olarak bizleri ilk ziyaret edenlerin başında geliyor. Bizi ziyaret ederek onurlandıran meslektaşımıza teşekkür ediyorum” dedi.

17 Oca 2018 - 07:16 - Gündem --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Giresun Öncü Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Giresun Öncü Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Giresun Öncü Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Giresun Öncü Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.