HER AN İMZA OLABİLİR

Bu sözler Akın Çorap Giresunspor’un Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul’a ait

Akın Çorap Giresunspor’un Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, devre arasında kale, defans ve orta sahaya takviye yaptıklarını ifade ederek, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Özkul, “Bütçemize göre en iyi oyuncuları almaya çalışıyoruz. Transfer çalışmalarını titizlikle yürütüyoruz. Bir santrfor, bir de sağ bek olmak üzere en az iki transfer daha yapacağız. Belki bir de sağ kanat için transfer yapabiliriz.” dedi.

Kampta sona geldiklerini belirten Özkul, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ikinci maçı için takımın yarın İstanbul’a gideceğini söyleyerek, Medipol Başakşehir karşısında ilk maçta olduğu gibi galibiyeti hedeflediklerini sözlerine ekledi.

15 Oca 2018 - 09:54 - Spor --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Giresun Öncü Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Giresun Öncü Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Giresun Öncü Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Giresun Öncü Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.