YAKAR EKİBİNİ KAMPA ALDI

Belediye Başkanımız Recep Yakar, yapılan çalışmaları değerlendirmek, yeni projeler üzerinde tartışmak üzere bu hafta sonu bir çalışma kampı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Recep Yakar Başkanlığında Rize Ayder’de yapılan toplantıda birim müdürleri, birimlerinin çalışma konuları, personel yapısı, bütçeleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, 2017 yılı boyunca yapılan hizmet ve yatırımları sunarak, 2018 hedefleri hakkında da bilgilendirmelerde bulundular. Birim müdürlerine Belediye Başkanı ve katılımcı meclis üyeleri de sorular yönelterek ayrıntılı bilgi aldılar. İki gün boyunca sunum ve bilgilendirmelerle geçen toplantının oldukça verimli ve faydalı geçtiğini ifade eden Başkan Yakar, “Tüm birim müdürlerimiz ve meclis üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz bu toplantı bir yıl boyunca ne kadar yol aldığımızı ve nereden nereye geldiğimizi görmemiz açısından oldukça faydalı bir toplantı oldu. Özellikle son bir yılda Belediye olarak yoğun bir çalışma içindeyiz. Alt yapıya büyük ağırlık verdiğimiz 2017 yılında Bulaski Müdürlüğümüz; yeni su şebekesi, atık su, yağmur suyu ve doğalgaz çalışmalarında önemli bir mesafe kat ederken, temizlik işlerinde Bulancak’ın en önemli sorunlarından olan çöp sorununun artık Bulancak’ta gündem dışı kaldığını gördük. Günlük 45 ton, yıllık 17 bin ton çöp toplanan Bulancak’ta artık çöp bir yerlerde biriktirilip, bir yerlere gömülmüyor. Çöp konusunda nereden nereye geldiğimizi önümüzdeki günlerde yapacağımız bir bilgilendirme çalışmasıyla Bulancaklılara da anlatacağız inşallah. Birçok alanda çok hızlı mesafeler kat etmişiz. Etmeye de devam edeceğiz. 2017 yılı gelirlerimiz 44 milyon TL olarak gerçekleşirken giderlerimiz toplamı 39 milyon civarındadır. Buna karşılık 29 milyon TL toplam borcumuz bulunmaktadır. Ancak bu borçlar kullanılan krediler ve zamanlı borçlar olup herhangi bir sıkıntı söz konusu değildir. Bulancak Belediyesi olarak eldeki imkanları en iyi şekilde kullanarak Bulancak’ı geleceğe taşımaya devam ediyoruz. Fen işleri Müdürlüğümüz ilçenin her noktasında üst yapı ve düzenleme çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdürüyor. Alt yapı çalışmalarının ardından 15 Temmuz ve Millet Caddelerimiz ile iç sahil yolundaki düzenlemelerimiz tamamlandığında Bulancak’taki gelişimi ve değişimi çok daha iyi görebileceğiz. Belediyemiz kuruluşu olarak hayata geçirdiğimiz Bulancak Beton A.Ş. yatırımları ve çalışmalarıyla umulandan fazla fayda ve katkı sağlamış tamamı kendi sermayesi ile alınan 10 milyon TL’nin üzerindeki makine ve araç parkıyla güçlü bir kuruluş haline gelmiştir. Şirket bünyesinde yeni işe başlatılan yaklaşık 100 kişiyle istihdam anlamında da ilçemize önemli bir katkı sağlamıştır. Tüm birimlerimizi dinleyip değerlendirdiğimiz bu toplantıda Belediyenin çalışmalarına daha geniş anlamda meclis üyelerimizle birlikte vakıf olmuş olduk. Bu toplantıları belli periyotlarda tekrarlamak, ilçe teşkilatı ve mahalle muhtarlarımızı da bu toplantılara dahil ederek genişletmek istiyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve tüm belediye çalışanlarımıza gayretkeş çabalarından ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

26 Ara 2017 - 07:32 - Gündem --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Giresun Öncü Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Giresun Öncü Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Giresun Öncü Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Giresun Öncü Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.