DİKKAT! KAR VE FIRTINA VAR

Giresun, Ordu ve Samsun çevrelerinde yarın kuvvetli yağış beklendiği bildirildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Giresun, Ordu ve Samsun çevrelerindeki yağışların sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak kıyı kesimlerde kuvvetli ve yer yer çok...

Giresun, Ordu ve Samsun çevrelerinde yarın kuvvetli yağış beklendiği bildirildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Giresun, Ordu ve Samsun çevrelerindeki yağışların sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak kıyı kesimlerde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak, zamanla akşam saatlerinden itibaren de iç ve yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji yetkilileri, yaşanabilecek sel, ani sel, su baskını, taşkın gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

22 Ara 2017 - 17:57 - Ekonomi --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Giresun Öncü Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Giresun Öncü Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Giresun Öncü Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Giresun Öncü Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.