DERELİ MYO UYGULAMA MUTFAĞI AÇILDI

AŞÇI ADAYLARI MODERN MUTFAĞA KAVUŞTU

Turizm ve hizmet sektöründe yetişmiş ara eleman ihtiyacını karşılayacak olan Dereli Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü uygulama mutfağına kavuştu. Uygulama mutfağı Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun tarafından açıldı. Öğrencilerin uygulamalı yemek dersine eşik eden Rektör Coşkun, “Nasıl ki bir tıp fakültesi için hastane olmazsa olmaz ise aşçılık programı içinde bir mutfak gerekliydi. Maalesef ilk mezunlarımız bu imkana sahip olamadılar. Dışarıda bir takım mutfaklarda çalışarak eğitimlerini almak durumunda kaldılar. Fakat bugün burada oldukça modern bir mutfağı öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi. Yapılan mutfağın büyük bir kısmının üniversite imkanlarıyla yapıldığını ve yaklaşık maliyetinin iki yüz bin lira civarında olduğunu belirten Rektör Coşkun, Dereli Belediyesinin de bu aşamada önemli katkılarının olduğunu vurgulayarak Başkan Zeki Şenlikoğlu’na teşekkür etti.

22 Ara 2017 - 17:55 - Ekonomi --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Giresun Öncü Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Giresun Öncü Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Giresun Öncü Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Giresun Öncü Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.