“GİRESUN POLİSİNİN YANINDAYIZ”

Giresun İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Giresun TSO’ya iade-i ziyaret.

Giresun İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Giresun TSO’ya iadeyi ziyaret. Ziyarette illerin kalkınmasında iş adamlarının çok önemli olduğunu vurgulayan Emniyet Müdürü Aktaş, Giresun’a hizmet etmeye geldiğini söyledi. Giresun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’da iş dünyasının temsilcileri olarak şehrin huzur ve asayişinin sürekli kılınması noktasında bugüne kadar Emniyet Teşkilatı’na her türlü desteğin verildiğini, bundan sonra da verileceğini belirterek, Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

21 Ara 2017 - 08:20 - Gündem --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Giresun Öncü Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Giresun Öncü Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Giresun Öncü Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Giresun Öncü Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.