Ulaşım kontrollü sağlanıyor

Giresun'da kar yağışı nedeniyle 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Giresun’da kar yağışı nedeniyle 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi’nde ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Hava sıcaklıklarının hissedilir oranda düşmesinin ardından bölgenin Sivas ile ulaşımının sağlandığı karayolu üzerindeki Eğribel Geçidi’nde de kar etkili oluyor. Söz konusu güzergahta ulaşım kontrollü sağlanırken, karayolları ekipleri Eğribel Geçidi’nin ulaşıma kapanmaması için yoğun çalışıyor. Yetkililer kış lastiği kullanılması ve araçlarda zincir bulundurulması konusunda sürücüleri uyarıyor.

08 Ara 2017 - 12:12 - Gündem --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Giresun Öncü Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Giresun Öncü Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Giresun Öncü Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Giresun Öncü Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.