Taraftarlara çok ihtiyacımız olacak

Çotanaklar’ın As Başkanı Sacit Ali Eren, “Rakibimizi yenip üzerimizdeki şanssızlığı kırmak ve yeni bir seri başlatmak istiyoruz” dedi

TFF 1. Lig ekibi Akın Çorap Giresunspor’un As Başkanı Sacit Ali Eren, zirve yarışsında önemli puanlar kaybettiklerini söyledi.

Eren, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ligde oynadığımız son üç maçta gerek hakem hatalarından gerekse şanssızlıktan beraberlikle ayrılarak, zirve yarışında önemli puanlar kaybettik. Bu puanları telafi etmemiz gerekiyor. Önümüzdeki Manisaspor maçını yeni bir başlangıç olarak görüyoruz. Rakibimizi yenip üzerimizdeki şanssızlığı kırmak ve yeni bir seri başlatmak istiyoruz” dedi.

Eren, “Giresunspor’un en büyük itici gücü taraftar desteğidir. 12. adama Manisaspor maçında fazlasıyla ihtiyacımız olacak. Kalbi Giresunspor için atan herkesi Pazar günü Atatürk Stadı’na bekliyoruz” diye konuştu.

21 Eki 2017 - 13:12 - Spor --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Giresun Öncü Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Giresun Öncü Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Giresun Öncü Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Giresun Öncü Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.