Şehir ailelerine anlamlı hediye

AK Parti Giresun İl Teşkilatı,18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 102. Yıldönümünde şehit ailelerini ziyaret etti. Şehit aileleri ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, İl Başkan Yardımcısı Cumhur Karahasan başkanlığındaki AK Parti...

Şehit ailelerinin yalnız olmadığını belirten AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cumhur Karahasan, her zaman şehit ailelerimizin yanındayız mesajı verdi. Karahasan, “Şehitlerimizin geride kalan aileleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Bu vatan için şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşmış, Çanakkale’den, İstiklal Savaşından günümüze kadar nice şehitlerimiz ve gazilerimiz hürmetine bu topraklar bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz” dedi.

20 Mar 2017 - 12:57 - Gündem --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Giresun Öncü Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Giresun Öncü Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Giresun Öncü Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Giresun Öncü Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.